Acel „te iubesc”


Te iubesc nu inseamna nimic.Este doar punctul meu de vedere.

De ce spun asta? Pentru ca poate insemna orice. Mai mult decat atat,iubirea  este subiectiva. Pentru mine „te iubesc”nu poate avea aceeasi insemnatate ca pentru Maria(un nume oarecare),care poate ii spune iubitului ei „cele doua cuvinte”pentru a-l convinge sa o duca iarna asta la munte, iar pentru mine cele doua cuvinte au insemnat probabil „ne auzim maine”.

Vorbesc aici strict despre iubirea din cupluri,iubirea erotica.

Nu iubesti pentru ca spui ca iubesti,iar celalalt trebuie sa te creada.Este un lung proces pana sa ajungi la iubire,mai precis trebuie sa existe atractie si compatibilitate fizica si psihica,intelegere,incredere,interese comune etc.

Acest „te iubesc” nu il simtim la fel pentru fiecare persoana. Pentru ca daca l-am simti la fel nu am mai schimba persoanele. Am observat ca in ultimul timp „te iubesc” este peste tot.Toata lumea se iubeste. E usor sa spui atunci cand nu simti. Din punctul meu de vedere este o expresie generala,substitutul unei fraze,economie de cuvinte.

Poate acum cativa ani as fi spus alt ceva,pentru ca toti speram,tindem spre iubire,spre marea dragoste,dar dupa ce ajungi sa cunosti cateva persoane intelegi ca iubirea nu este ceea ce credeai tu, nu e ceva universal(ca si simtire) si unic(pentru o singura persoana). Pana sa gasesti PERSOANA iubesti de mai multe ori,de fiecare data diferit si in unele cazuri,cand o gasesti…ai vrea sa ii spui ce simti,dar nu mai ai cuvinte.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s