Oamenii vin si poate…raman!


Oamenii vin si pleaca…obisnuiam sa spun in trecut fara a ma gandi prea mult la oameni in sine. Este simplu sa o zici in situatia in care nu iti pasa prea mult de oamenii care vin, motiv pentru care ii lasi sa plece. Tuturor le este teama ca la un moment dat vor fi lasati sa plece, dar cu toate astea egoismul intuneca simtirea si ne arunca in centrul universului nostru, ca pe niste zei. Meritam tot ce e mai bun, dar oferim mult rau doar pentru ca nu vedem nimic in jur.
Ce avem la final? Cicatrici! Eh lasa ca trece rana si iar mai facem o greseala ca sa o ascundem pe cea dinaintea ei. Trece, toate trec, dar lasa urme. Toti stiu, dar cati luam aminte?Cati suntem atenti?Cati gandim fix pe linia dintre subiectiv si obiectiv, detasat fiecare pas pe care il facem?
Acum cred ca oamenii vin si chiar daca unii pleaca ei raman pentru totdeauna imprimati pe noi prin faptele, vorbele si intentiile lor. Ar trebui sa ne bucuram de oameni in sine, daca tot ii lasam sa stea in preajma noastra. Sa luam ce este mai bine de la ei si daca vor sa plece, sa ii strangem in brate pana ei isi dau seama ce greseala era sa faca.

Reclame

2 gânduri despre ”Oamenii vin si poate…raman!

  1. Aimee zice:

    Orice fel de relatie este o aruncare in gol voluntara.Nu stim de ce acei oameni au aparut in viata noastra,cat vor ramane sau ce doresc cu adevarat.Ne legam de ei cu sfori numite sentimente,ne panicam cand le vedem innodate atat de bine,avem fel de fel de reactii si temeri care incercam sa le costumam si uneori reusim.Alteori nu.Totul e tumultos,totul e pe muchie.Nu exista masuri de precautie pentru ca la un moment dat vei lasa garda jos.Tot ce poti face e sa mergi increzator,optimist si dispus sa duci inca o rana ascunsa.Dispus sa simiti.Si vai cat de riscant e sa simti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s