Eu vreau, tu vrei, el/ea vrea


Zilnic intalnim zeci,sute de oameni.Poate le aruncam cate o privire,in caz ca au vre un defect evident,in afara de aceste priviri lipsite importanta nici nu ii vedem,nici macar pe noi nu ne vedem,ci problemele noastre. Zilnic le avem in minte. Am ajuns sa fim supa problemelor noastre ,in nici un caz a fericirilor noastre. Alergam zilnic,prin marea de oameni nefericiti-fetele lor spun asta-ne cautam o fericire imaginara. Poate ca nici nu mai stim ce vrem…Vrem, ne dorim sau ca avem nevoie. Unde vrem sa ajungem,de alergam neincetat? Am intalnit persoane care alearga dupa avere,crezand ca asta ii face fericiti.Au obtinut-o in cele din urma cu pretul sanatatii,dar nu s-au oprit.De nu s-au oprit din alergat dupa ce au obtinut acea avere,daca asta isi doreau, daca asta ii facea fericit?

In goana dupa ideal-adesea material,corupator si sec-oamenii isi pierd esenta umanitatii,devenind niste robotei setati pe o singura idee:vreau bani,vreau o functie,vreau acea fata sau acel baiat,vreau acel ceas etc. VREAM! Dar oare avem nevoie.Oare dupa ce ne vom creea paradisul acesta material in care dorintele noaste vor fi implinite v-om fi fericiti? Pana la urma dupa ce alergam,dupa acel”vreau”sau dupa fericire?Oare cine mai stie ce este fericirea?

Mai grav este faptul ca dezumanizarea apare in relatiile cu ceilalti!Schimbam intre noi roluri de papusari si marionete. Ne hranim cu nefericirea altora sa putem uita de a noastra. Ucidem iubirea,ne cataram e iluzii ca pe cele mai rezistente liane. Ne plangem ca nu mai putem avea incredere,cand noi nu suntem de incredere,cand suntem gata in orice moment sa ne furam intre noi,sa ne mintim sau sa ne zambim cu ura. Au simplu cuvant s-a transformat intr-o stare de nesuportat.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s