Jos limitele


Orice relatie are un inceput si un sfarsit(mai apropiat sau mai indepartat). Daca te gandesti la posibilitatea despartirii si te implici in relatie doar ca sa nu se termine este ca si cum ai trai degeaba. De ce ne facem relatii, ca sa fim combinati sau ca sa ne simtim bine cu cineva cu care avem lucruri in comun, cu care sa impartim momente frumoase si sa ne simtim  liberi?

Nu cred in dragoste la prima vedere,in schimb cred in atractie puternica la prima vedere,dar asta nu spune nimic despre prdestinari si lucruri de genu. Din dorinta de a experimenta wow-ul multe persoane confunda hormonii cu iubirea.

Relatia dintre o tipa si un tip este in general abordata ca o colivie in care te incui de buna voie si inghiti cheia. De ce? Nu conteaza cat dureaza atata timp cat o traiesti si te bucuri de toate lucrurile frumoase pe care ti le ofera. De ce sa iti impui limite?

Acum sa lamurim putin si ce inseamna o relatie. Nu orice apropiere este o relatie. Multe relatii sunt din dorinta de a nu fi singur, in orice caz, relatia are in componente               intimitate, intelegere, acceptare, comuniune, loialitate, empatie, armonie, respect, iubire, sex. Deci, nu este loc de ego, orgoliu, aroganta. Deci jos limitele impuse sau adio relatie in adevaratul sens al cuvantului. Si decat relatie fake mai bine singur, dar cu mai mult timp pentru reflectare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s