Forme


Ne vedem, ne placem si ne facem rau. Circuit inchis. Le spunem celorlalti ca iubim. Ei ne cred si ne invidiaza sau ne judeca sau rad. Ne facem cadouri sau suntem confuzi si ne tinem in loc unul pe celalalt. Ne iubim pana dimineata murdarind iubirea. Apoi nu ne cunoastem. Ne spunem noua, dar si  altora ca nu ne-am potrivit si cu o greutate in plus mergem mai departe, usurati.

Acest „altora” ne cuprinde mintea si ne face sa actionam dupa tiparul stiut. Nimic care sa strice ce a fost pana acum. Sustinem ca la noi e diferit, dar nu facem nimic diferit de celelalte cupluri care se cunosc, se plac, isi fac rau si pleaca. Unii se intorc sa fie siguri ca sunt invingatori, ca au luat tot. Fiinta ranita e acum tocmai buna de aruncat fiarelor care abia asteapta taboo-ul, murdarul, nefericirea care le anima iluzia superioritatii.

Ne pierdem timpul si sufletul. Ne atasam! Devenim obsedati de teama neimplinirii dupa care alergam flamanzi, parca. Ne plac formele. Le dorim, le savuram, le aruncam cand nu mai au seva. Uscate, isi plang dezamagirea la cafea sau o neaga, in bratele altei nefericiri. Ei mai trec una in CV, ca asa se face!

E un cerc al neincrederii mascate, pentru ca „in realitate”, toti suntem frumosi, destepti, increzatori etc.

Reclame

Un gând despre ”Forme

  1. Bursucel zice:

    Frumoși, deștepți și – mai ales – devreme acasă… Așa ne place să credem că suntem. Și poate chiar suntem, cel puțin într-o anumită perioadă a vieții… 🙂

    Forma – izvor nesecat de sevă – e un deziderat greu de atins Geometria e de vină pentru imperfecțiune … ea e uscătura care instigă dintotdeauna la denaturarea conturului… 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s