CEI 7


Dark_Background_01

Se discuta foarte mult in ultimul timp despre problema abuzului si a violentei fata de femei.  Lucrurile astea se intampla nu de ieri, de azi, lucruri foarte urate de care nu s-a sau nu se prea  vorbea. Buba a fost sparta de cazul din Vaslui in care o eleva a fost violata intr-un mod brutal de 7 nemernici care in abrutizarea lor, considera ca nu este nimic rau in a produce o trauma, poate chiar pentru tot restul vietii, unei  fete/femei.

Opinia publica, consternata, raspunde agresiv faptei comise de CEI 7. OK, ce au facut astia trebuie condamnat, dar practic culegem roadele nepasarii noastre. Din cate am observat pana acum, nimeni nu s-a grabit sa ia atitudine in fata acestor acte oribile de violenta si abuz sexual, desi toti stim ca exista, au existat si vor exista. Zeci de scrisori, mesaje etc. tot ce mai poate fi facut este ca astia sa fie bagati in puscarie, desi  ma indoiesc ca vor constientiza prea curand gravitatea faptei lor. Radacinile abrutizarii se pare ca sunt infipte prea adanc in venele lor ca sa mai poata fi plantata de acum o samanta mai buna.

Intrebarea e: Ce facem cu fata? O alta fata supusa unei drame, traumatizata poate pe viata, ca multe altele de care nu stim pentru ca nu au avut curajul sa denunte „crima”, inspaimantate fiind de amenintarile din partea agresorilor si de OPINIA PUBLICA, deoarece, inca, exista mentalitati care acuza victima prin discriminare sexuala.

Campania de denigrare a victimei inceputa de CEI 7 si cireada lor dovedeste inca o data dezumanizarea, dezbracarea de principii a unor oameni „lasati de capul lor”. Asa parinti asa copii.

Cu alte cuvinte, actiunile de pedepsire a violatorilor reprezinta un procent foarte mic in lupta cu abuzul.  Raul trebuie taiat de la radacina, nu doar rodul acestuia. Mentalitatile de genu se construiesc si isi iau seva din asa zisa tolerare a prostiei si a lipsei de educatie(motivele sunt interesant de diverse si probabil toti avem ideie de ele).

In concluzie, suntem in secolul 21. Secol in care lumea este impartita in doua lumi: genii si capete seci sau oameni ai stelelor( care tind spre evolutie/cunoastere) si oameni ai pesteii.

Dar HEY, se intampla atatea in lumea asta…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s