Imbratiseaza singuratatea


Una dintre cele mai mari temeri ale omului este clar SINGURATATEA, altfel nu imi explic de ce, in afara de situatiile in care este vorba doar de beneficiile materiale, oamenii continua sa convietuiasca desi sunt nefericiti si neimpliniti unul cu celalalt.

Multe mariaje sunt sustinute, inca, de prezenta copiilor. In jumatate din aceste cazuri copii sunt doar o scuza, caci, orice parinte ar trebui sa stie sau sa fie constient de faptul ca un copil este mult mai nefericit daca ii vede pe mami si tati certandu-se sau in ipostaze mult mai nocive pentru un copil care se va transforma intr-un adult cu probleme. Asa ca cea mai buna hotarare in acest caz este DESPARTIREA, de dragul copiilor.

Multe femei continua sa stea langa barbati care le umilesc, care le neglijeaza, etc. doar din cauza neincrederii ca vor gasi pe cineva sau pe cineva mai bun. Obisnuinta este deasemenea un obstacol in calea deciziei eliberatoare, pe care multi nu reusesc sa il depaseasca. Sunt si multi barbati care raman in relatii nocive din motive despre care poate o sa vorbesc alta data.

Singuratatea este alternativa mult mai buna unor prietenii. Asta doar in cazul in care ce e mult e si prost. Poti iesi la cafea si cu o carte buna. Astfel vei avea mai mult timp sa observi.

Nu este neaparat un lucru rau sa fii singur. Uneori  poate fi o binecuvantare. Este perioada vietii tale in care ai nevoie sa petreci timp cu tine, sa te asculti, sa iti intelegi si sa iti accepti faptele si simtirile. Este perioada potrivita sa te redescoperi sau sa te reinventezi.

In concluzie, NU FUGI DE TINE. Imbratiseaza singuratatea! Si astfel, ea nu va dura niciodata mai mult decat o poti suporta!

images

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s