In tunel – DEZVOLTARE


Fiecare dintre noi are un scop in viata. Ceea ce ne face sa nu il atingem este faptul ca il confundam cu ceea ce credem noi a fi scop. Cu alte cuvinte suntem propriul nostru inamic de foarte multe ori, unii chiar toata viata.

Marea majoritate a oamenilor isi irosesc energia cu oameni si actiuni care sunt doar trecatoare in viata lor, dar carora le dau semnificatii uriase pentru propria existenta. In principiu ceea ce nu este facut sa tina, nu va tine indiferent de efortul depus in a mentine. Un mare pas spre atingerea echilibrului interior este acceptarea faptului ca nu ceea ce vrei iti trebuie cu adevarat, ci ceea ce simti. Multi fac confizie intre ceea ce vor si ceea ce simt si ajung sa fie neimpliniti chiar si dupa ce, cu mari eforturi, obtin ceea ce au vrut. Asta explica de ce unii oameni bogati sunt nefericiti. Si-au investit toata energia in ceva pieritor, facand din asta un scop. Partea rea este aceea ca dupa ca isi dau seama ca nu au nevoie de nimic din ce au muncit sa aiba, fara sa-si asculte chemarea interioara, nu mai au energie cat sa isi inceama macar scopul divin.

Existenta devine astfel un tunel, iar omul alearga in intuneric sperand sa zareasca luminita de la capatul lui. Ce nu vrea sa accepte insa este faptul ca el insusi este acea luminita.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s