Dragostea la prima vedere


 Nu sunt genul care sa creada in dragoste la prima vedere. Consider ca poti iubi pe cineva in timp, cunoscandu-l pas cu pas si acceptandu-l in totalitate, iar ca sa ai o relatie in regula, durabila, in care sa te poti baza pe partener, in care sa ii poti oferi increderea, trebuie sa existe o foarte buna compatibilitate fizica si psihica.

Cu toate astea, in urma cu cativa ani, cu ocazia unei activitati de voluntariat desfasurate la un centru de copii cu probleme psihice, am cunoscut o doamna extraordinar de draguta si deschisa la suflet, directoarea centrului, cu care am stat de vorba destul de mult. Avea undeva in jur de 45 de ani, dar arata extraordinar de bine si avea energia unei tinere de 20 de ani. Eram in ultimul an de licei pe vremea aceea si doamna directoare a tinut sa ne dea cateva sfaturi mie si colegelor mele care am stat la o discutie mai lunga cu dumneaiei.

Printre altele ne-a povestit cum in tinerete a fost o tanara rebela care nu visa ca va ajunge sa conduca un centru pentru copii, cum s-a despartit intr-o seara de  tipul cu care era de ani buni si cum la doua saptamani dupa ce a cunoscut altul s-a si casatorit cu acesta. Fiind casatoriti si in prezent( de 20 de ani). Ne-a spus ca i-a placut tipul, ca nu s-a gandit prea mult la pasul pe care urma sa il faca, pur si simplu l-a facut si acum are langa ea omul perfect.

La momentul respectiv am ascultat povestea ca si cum m-as fi citit un roman de dragoste, insa azi, cand este atat de greu sa gasesti persoana portivita sau cel putin asa pare,

Continuarea pe: https://openbeta.komunomo.com/topics/view/nrjf3u3c/content

Sursa: https://openbeta.komunomo.com/communities/povesti-si-personaje/dashboard

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s