Relatiile la distanta


Tehnologia ne aduce mai aproape…din ce in ce mai aproape. Tot ea ne si desparte, caci, desi stam unul langa celalalt suntem ancorati in realitati diferite si avem asteptari de la care nu ne abatem sau in care ne punem toata increderea si speranta, dupa care ne ghidam in alegerea oamenilor cu care ne inconjuram, fara a ne cunoaste defapt unii pe altii cu adevarat, ci doar  aparenta, imaginea la care fiecare din noi aspiram la a o insusi.

Ipocrizia din viata reala, unde o imagine falsa nu poate fi intretinuta la nesfarsit s-a mutat pe internet unde fiecare dintre noi poate sa renasca, interpretand  rolul vietii sale dupa cum vrea. De la pozele false pana la o atitudine poate total diferita decat cea manifestata in relatiile reale cu oamenii, toti nu se mai satura sa fie actori. Si asa infloreste minciuna. Unii mai insingurati…care in viata reala nu au curajul sa priveasca in ochi partenerul de conversatie, fiind atat de complexati incat s-ar ascunde in dulap si ar inghitii cheia, isi cauta marea dragoste online si sensibili fiind se lasa manipulati psihic si emotional de orice Don Juan sau  Afrodite cu intentii de colectionari de senzatii si obiecte de interes personal.

Asa traim toti o poveste, o viata dubla pe care nimeni nu o condamna, ci pe care tot mai multi o adopta.

Reluand discutia de la inceputul articolului si anume micsorarea distantelor dintre oameni as vrea sa abordez un subiect cunoscut pentru marea majoritate si anume : relatiile la distanta.

Dupa ce reusim sa alegem un flacu sau o mandra din multimea de poze care mai de care mai evidente  si multimea de conversatii care mai de care mai inteligenta urmeaza marea prima intalnire. Emotii! Daca ma place, daca nu ma place? Cum sa am imbrac? Oare o sa ii place modelul meu de pe unghii? O are o sa ii placa freza mea? Si tot felul de asemenea intrebari, dupa care postura si personajul interpretat trebuie sa fie si ele puse la punct.

Dupa ce se vad, se plac sau isi dau block urmeaza consiliul cu prietenii, dupa ce si ei decid ca tipul/tipa este ok pentru tine incepe derularea relatiei. Cei ce locuiesc in acelas oras sunt putin mai protejati, dar in cazul celorlalti, in timp, paradisul si magia dragostei la prima vedere(sau poke) se transforma in gelozie, paranoia si alte sentimente si stari de genul, ca daca el/ea nu este din acelas oras neincrederea creste de 10 ori mai mult, caci stii cum faceai tu cand navigai printre poze si oameni.

Relatiile la distanta sunt oribile. In primul rand..

Contiunare: https://openbeta.komunomo.com/topics/view/xvp3jnzl/content

sursa: https://openbeta.komunomo.com/communities/povesti-si-personaje/dashboard

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s