Deschide aripile


Deschide aripile

Pentru multi tineri desprinderea de familie este o provocare, insa o experienta pe cont propriu intr-o tara straina este tot ceea ce ai nevoie daca vrei sa iti depasesti limitele si sa iti pui prima caramida la baza personalitatii adultului de urmeaza sa devii.

La  o prima impresie ideea unei calatorii sau a unui internship in afara tarii poate parea riscanta in special daca se pune problema unei plecari pe cont propriu, dar in realitate ea este o provocate pe care orice tanar ar trebui sa o intampine si bineinteles sa o depaseasca.

O data iesit din confortul oferit de familie viata unui tanar abia atunci incepe. Cu toate eforturile si bunele intentii ale parintilor de a-l indruma spre bine si de a-i prezenta pericolele lumii, acestia nu pot cuprinde si explica viata asa cum este ea fiind uneori depasiti de realitate. Unii parinti au tendinta sa le transmita coliilor teama de necunoscut inducandu-le ideea ca acolo este intotdeauna un pericol care ii asteapta. Cu siguranta viata este plina de pericole, lucruri rele care se pot intampla oricand, oricum, oriunde, insa oportunitatea de a cunoaste lucruri, oameni si mentalitati noi, de a-ti largi orizonturiel are ca scop tocmai inlaturarea fricii de necunoscut, de aceea o experienta in strainatate este unul dintre cele mai importante lucruri din viata unui tanar.

Modalitati de a pleca avand in spate un sprijin sunt destul de multe, in special fiind vorba de bursele oferite de diferite proiete dedicate studentilor sau internshipurile oferite de diferite organizatii si asociatii.

Drumul formarii nu este unul usor, dar cu siguranta este unul pe care ti-l vei aminti cu drag, de aceea nu trebuie ratata nici o oportunitate de a-ti intinde aripile si a te lasa dus de vant.

ma puteti gasi si pe: https://openbeta.komunomo.com/communities/povesti-si-personaje/dashboard

sursa: https://openbeta.komunomo.com/topics/view/frka3tz4/content

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s