Nu te implica pana nu esti vindecat


Ne cunoastem, ne placem, ne indragostim, ne ranim..apoi ne despartim si desi inca  mai exista sentimente ne implicam in alte relatii cu alti oameni cu care ne prefacm ca suntem bine, suntem fericiti si carora le acordam timp si energie, mintindu-ne ca de data aceasta va fi mai bine…si chiar incercam sa ne luam in serios, ca iubim oamenii noi pe care ii aducem sau ii acceptam in vietile noastre.

Cu toate astea, indiferent cat am incerca sa ignoram vocea din interior si amintirile care ne tot vin in cap, nu le putem face fata prea mult, pentru ca atata timp cat intr doi oameni exista sentimentul de iubire sincera, aceasta mai devreme sau mai tarziu „isi va face dreptate”.

Astfel, mintindu-ne devenim „criminali”. Ne ucinde in primul rand sufletul…lent, prin impotrivirea fata de chemarea interioara in ceea ce priveste implinirea sentimentului si reintalnirea cu persoana iubita, in al doilea rand tinem blocat si partenetul „de drept” care inca are sentimente de dragoste pentru noi si in al treilea rand, ucidem in egoismul si „orbirea” noastra noamenii noi langa care ne aflam, oameni care poate isi pun increderea in noi, care este posibil sa isi faca sperante si iluzii in legatura cu relatia in care sunt si sentimentele din joc.

Sa tii langa tine o persoana pentru care nu ai sentimente, caci acestea in mod natural si involuntat sunt canalizate spre altcineca, este un act de cruzime, in special daca „ghinionistul” care a dat de tine nutreste sentimente, ranit sau inca nevindecat.

Indicat este sa nu ne implicam in relatii daca fosta iubire nu este incheiata sau vindecata, pentru ca altfel riscam sa ne facem rau si noua si  unor oameni care nu au nici o vina.

sursa: https://openbeta.komunomo.com/topics/view/r25jx17b/content

Anunțuri

2 gânduri despre ”Nu te implica pana nu esti vindecat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s