Tradare


Relatiile interumane pot fi dificil de stabilit sau nu. Depinde de capacitatea fiecaruia de a se infiltra in alte vieti. Relatiile sunt mult mai greu de intretinut decat de inceput. Este cert insa faptul ca orice relatie, fie ca este vorba de prietenie, colegialitate, dragoste daca este una REALA ea traieste prin ea insasi, fara a deveni un scop in sine.

Exista niste reguli ale unei relatii sanatoase, reguli pe care toti le stim si pe care le respectam in masura in care ii respectam pe cei cu care relationam.

Daca este ceva de condamnat intr-o relatie atunci clar acel lucru este tradarea. Imagineaza-ti ca ai construit cu greu un castel, ca ai fost atent la fiecare punm de nisip, ca l-ai cantarit bine inainte de a-l pune la un loc cu ceilalti pumni de nisip si speranta. Imagineaza-ti ca dupa multe ore de munca, castelul tau este aproape de final. Ii mai liseste inse un lucru: o steluta de mare pe care sa o urci pe cel mai inalt turn. Pleci fericit sa cauti acea steluta, cu sufletul plin de speranta si cu increderea in rezistenta constructiei tale. Dupa ceva timp, dupa ce ai gasit cea mai frumoasa steluta de pe plaja, te intorci victorios, dar ce sa vezi, castelul tau, cel la care ai muncit enorm de mult, caruia te-ai dedicat este doar un munte de nisip. Parea rezistent, dar acum, o clipa ai plecat de langa el si a cazut. La fel se simte si tradarea.

In principiu totul pleaca de la respectul pe care il ai sau nu fata de celalalt sau ceilalti, dar in special fata de tine. Tradarea poate fi o ratacire atunci cand este urmata de regrete, doar ca nimic nu poate fi luat de la inceput, de aceea trebuie sa fii sigur in general de ceea e faci si sa iti asumi pana la capat. Mai bine pleci decat sa tradezi increderea cuiva, pentru ca astfel faci doua victime deodata.

sursa:    https://openbeta.komunomo.com/topics/view/glz93tnz/content

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s