Capcana


Incurcate sunt caile dragostei. Dar si mai incurcati sunt oamenii cand se zbat intre o fosta si o potentiala. Imi spunea cineva ca s-a plictisit sa „lupte” pentru un barbat complicat, care inca se mai gandeste la fosta iubire care l-a dezamangit cu ani in urma. Mi-a spus apoi ca el stie ca ea il place si sunt prieteni si i-au cina impreuna si vorbesc mult si se inteleg bine si se simt bine unul in compania celuilalt si el este tot singur si nu are nici un gand si povestea dureaza deja de mai mult de un an.

M-am gandit atunci ca gresala principala a ei a fost aceea ca si-a dezvaluit sentimentele fata de el astfel a devenit vulnerabila, caci el, in nehotararea lui, ii foloseste sentimentele ca pe niste arme impotriva ei, nu cu rea intentie, ci este vorba doar de natura umana.

Astfel, ea ii este alaturi acceptandu-i prietenia pentru a nu-l pierde, iar el se conforteaza bucurandu-se de atenta ei si de liberata(lipsa unei responsabilitati fata de ea). Astfel sansele ca ei doi sa se transforme intr-un cuplu se diminueaza. El continua sa aiba atentie si „pe ea” acolo, iar ea se va amagi pana la plictiseala sau pana o va gasi alt tip.

Ladies, take care!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s