Moment de observare


Societatea in care traim nu este nici pe departe una ideala, toti o stim si daca speram ca prin incercarile noastre, pline de zel, de a crea o oarecare civilizatie/ modernitate prin mijloace politice, econimice, stiintifice etc. o sa reusim sa cream o lume mai buna, echilibrata nu facem decat sa ne amagim sau sa continuam sa sapam in iluzia pe care au trait-o si generatiile dinaintea noastra.

Sa mai spun ca totul e invers? De la moralitate la banal, totul e invers! A fost inversat in timp, cu voia celor slabi si coruptibili pentru a ne uita originile, o societate care nu isi cunoaste origineile nu poate avea perspective. Societatea actuala nu este libera, in ciuda incercarilor si manifestarilor a tot felul de deviatii, ci o societate libertina, unde oamenii se murdaresc for fun…Mai rau, unii cred ca pot stabili libertatile altora. Un om care nu isi cunoaste limitele clar nu se bucura de libertate!

Unii fac valuri cu prostia lor, altii fac valuri cu desteptaciunea lor, numindu-i pe altii prosti, iar majoritatea doar isi schimba liderii. Independenta gandirii lor si nonconformismul pe care il pretind rezumandu-se la teorii care le sunt servite de vreunu’mai acid, pe care il urmeaza, plictisiti fiind de cel dinaintea lui, vrand sa iasa in evidenta…

Iar oamenii inca traiesc ca si cum ar mai avea timp…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s