In tren…


Oamenii nu ma mai uimesc, doar ma plictisesc, pentru ca peste tot dau de aceleasi tipare, deci nimic nou, dar totusi, unele mentalitati parca se adancesc tot mai mult  in orbirea lor. Ieri am asistat la o discutie care evidentia clar eroarea oamenilor, pierduti in fantezia vietii lor.

Eram in tren cu o colorata abia  intoarsa din Spania in concediu si o batranica pretentioasa care, judecand dupa gradul de stafidire, avea undeva in jur de 70-75. La un moment dat batranica obosita de atata drum lung incepe sa socializeze cu colorata(de ce colorata: pantaloni roz cu pietre sclipitoare, bluza mulata rosie, vesta albastra, unghii bleu cu picatele negru si parul incert cu suvite blond). Incepe sa ii puna intrebari colorate, dar nu pentru ca o interesau prea mult raspunsurile acesteia(lucru ce i se vedea in privirea situata mult in afara trenului in care ne aflam, desi nu se uita pe geam), ci intrebari pretext ca sa poata sa duca discutia spre scolile pe care le-au terminat copiii ei, slusba si evident prestanta sotului si originea ei oraseneasca, dar si conditia de fosta „doamna directoare”(adica in comunism sotia mediocra si guraliva a directorului unei institutii automat devenea doamna directoare nu sotia domnului director, cum ar fi fost normal, aere ce i se urcau la cap si se pare ca persista).

In concluzie, atunci cand tu nu ai realizat nimic in viata, nimic care sa te reprezinte, dar totusi firea ta in antiteza cu aparenta ingrijita te impinge sa te lauzi, asta dandu-ti inpresia ca nu ai trait degeaba, nu-ti mai ramane decat sa te lauzi cu niste valori(care pe langa faptul ca nu iti apartin) nu au nici o valoare(diplomele nu te fac destept!)

In rest totul bine!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s