Calatoria si aflarea sinelui


Reintalnirea cu tine este o necesitate dupa un drum lung, anevoios, drum in care ai trait actiuni ce te-au determinat sau ajutat sa te maturizezi, ai trait momente pe care apoi le-ai pus intr-un bagaj si ai mers mai departe, ai intalnit  oameni care ti-au oferit pentru un timp compania lor, apoi  le-ai spus „ramas bun”, urmand sa isi continuie drumul lor, iar tu calatoria ta, dupa ce ti-au lasat amintiri frumoase, regrete, dezamagiri, dupa ce te-au imbogatit cu emotii care mai de care.

Ai nevoie uneori sa te opresti din mers, sa privesti in jurul tau si sa te autoanalizezi, sa te intelegi si sa te bucuri daca ai devenit mai frumos pe interior sau sa vezi ce trebuie sa indrepti, daca ai devenit urat pe interior. Calatoria este lunga si partener de drum nu-ti vei fi decat tu, caci cu tine cel vechi ai plecat de acasa, pentru a te gasi pe tine cel nou.

Nu te supara pe oameni ca nu au fost pentru tine, bucura-te pentru cei ce au fost, pentru cei ce ti-au oferit fara sa-ti ceara, pentru cei ce..au ramas putin mai mult. Nu regreta ca ai facut un lucru, daca l-ai facut din toata inima si apoi nu a avut rezultatele pe care ti le-ai fi dorit, doar continua sa mergi, chiar si o mie de ani, caci cel mai frumos lucru este calatoria in sine.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s