Un articol care nu îți va fi de folos


Nu am mai scris nimic de multă vreme. Motivele sunt nenumărate. M-am decis să scriu ceva azi…pentru că îmi era dor…dar…..

De câteva ore stau cu editorul deschis. Scriu şi şterg. Nu ştiu de unde să încep. Vreau să spun totul şi nimic în acelas timp.

Ți s-a întâmplat vreodată să vedeţi un colţ de natură, un răsărit, un apus, o şerpuire de rău, o creastă de munte sau o persoana…într-un moment în care nici o altă dată nu ar fi putut fi mai frumos(ă), iar acea imagine să îţi gâdilele nervul optic astfetl încât să scoţi un oftat de la atâta frumuseţe și perfecțiune? Şi ai vrut să o imortalizezi şi să o arăţi lumii…iar apoi ţi-ai pus telefonul în buzunar, răzgândindu-te, căci imaginea aceea ţi-a creat un sentiment atât de intim încât vrei să-l păstrezi doar pentru tine?

Ţi s-a întâmplat apoi…mult mai târziu să asculţi o piesă care să îţi deschidă întregul album de imagini păstrate doar pentru tine, imagini şi sentimente împletite atât de intim încât să simţi că nu mai ai loc în corp de la atâta fericire?

Pentru că mi-am dat seama că nu vreau să împart nimic azi, îți las mai jos o piesă pe care sper să o simți…în felul tau. ENJOY

jjk

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s